Leren en werken bij De Eendracht

Opzoek naar dé perfecte leerschool waar je alles leert over horeca terwijl je in de praktijk aan de slag kunt en geld verdient? Zoek niet verder! 

De Eendracht en ROC Hilversum slaan de armen in één met 'On The Job De Eendracht'. Een gecombineerde MBO niveau 2 opleiding voor kok en gastheer/-vrouw. Krijg in 2 jaar alle kennis die je nodig hebt om in de horeca aan de slag te gaan en stroom gemakkelijk door naar niveau 3 'Allround Hospitality medewerker'. 

Bekijk hieronder het interview met onze werknemer Sam. Hij heeft de MBO 2 Kok en gastheer opleiding bij ROC afgerond. Hij werkte in die tijd al voor De Eendracht. Bedrijfsleider Aukje was zijn leermeesteres. 


Krijg een dag in de week les in het lokaal bij De Eendracht Hilversum van een van de docenten van ROC en werk 4 dagen op een van onze locaties in Abcoude, Maarssen, Weesp, Blaricum of Hilversum. 

Meer informatie

Bekijk hieronder het interview met een van de leraren Huib. Wil je wat sfeer opdoen en vragen stellen aan een van de docenten? Dat kan! Kom vrijdag 19 november tussen 16.00 en 19.00 uur of zaterdag 20 november tussen 10:00 uur tot 14;00 uur naar de open dag bij ROC Hilversum.

Meer informatie