5-gangen diner met bijpassende wijnen

Op vrijdag 12 september is niemand minder dan Harold Hamersma de gastheer tijdens een bijzonder diner met onze eigen topchef Maik Kuijpers. Ontdek het beste van De Eendracht, met unieke wijncombinaties.

Harold Hamersma deelt zijn mooiste anekdotes, terwijl je geniet van een speciaal samengesteld 5-gangenmenu, de allerbeste gerechten van De Eendracht, gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde wijnen die de smaken perfect aanvullen.

Bekijk het menu

Menu Hamersma diner

Carpaccio van ossenhaas met eendenleverkrullen en een dressing van Banyuls

Gerookte zalm van Bawykov met 'krootjes', champagneroom en dragon.

Kabeljauwfilet met een saus van aardpeer, Hollandse spinazie oesterzwam en hazelnoot

Kalfssukade met truffeljus met aardappelpuree, spitskool en groene asperges

‘Zomerkoninkjes’ Aardbeientiramisu met verse aardbeien, slagroom en munt