nico met z'n kliko

Kindervoostelling: Nico met z’n kliko

 De Eendracht is zondag 27 maart het decor voor de kindervoorstelling 'Nico met z'n Kliko'! Een uitje voor het hele gezin, want terwijl de kids genieten van de voorstelling kunnen papa en mama in het restaurant smullen van koffie met taart, een lekkere lunch of een gezellige borrel.

Nico met z'n Kliko

Met zijn grote mond en oneindig enthousiasme trekt hij het ene verhaal na het andere uit zijn kliko, waarbij de goocheltrucs je om de oren vliegen.

Vieze touwtjes, kapotte snotlappen en zo veel mogelijk andere rotzooi. Nico spaart het allemaal. Hij struint over straat op zoek naar de rommel die mensen achter hebben gelaten. Want je wilt niet weten wat voor prachtige dingen je met die troep kunt doen! “Riesaikele heet dat...”

Niet achterom kijken… Niet met je ogen knipperen… Want als je iets mist, dan lig je ’s avonds in je bed te balen als een stekker!

Bestel kaarten

Kosten: €9,50 per kind, ouders gratis

Hilbert Geerling in 'Nico met z'n Kliko': Vijf-voudig Nederlands Kampioen Goochelen

Hilbert begon zijn goochelcarrière als ‘normale’ goochelaar, maar ging al snel zijn eigen weg. Een weg vol met verhalen. Deze mix van verhalen en goochelen gaven hem de mogelijkheid om voorstellingen te maken die je met recht magisch jeugdtheater kunt noemen. Een unieke vorm van entertainment, die hem diverse prijzen opleverde, waaronder vijf maal het Nederlands kampioenschap Goochelen en de onderscheiding voor meest originele act.

Bestel kaarten

Kosten: €9,50 per kind, ouders gratis